Construccions

Nau industrial de Sant Llorenç

 

Construïm naus industrials amb enginyeria i disseny propis, adaptant el projecte a les necessitats del client.

A partir de la propietat del terreny, el client posa la seva confiança en nosaltres que desenvolupem, construïm, i executem les instalacions adaptades a l' activitat industrial i/o comercal que es portarà a terme a la nau industrial.

LLicencies d' obra, llicències d' obertura, necociacions amb Endesa, Centres Transformadors integrats, projectes per a la prevenció del risc d' incèndi, escomeses de gas , llum i aigua, instalacions anti-incendi , oficines  ( excepte el mobiliari ), tot corre a càrrec nostre i sota la notra respinsabilitat.

Donem terminis de garantia d' execució, en algunes de les fases , de fins a deu anys.

Obra pública : Centre esportiu

 

 Obres de rebaix, murs pantalla, anclatges, fonamentació  pistes esportives , mobiliari esportiu,  projecte i disseny de l' instal.lació elèctrica i la seva execució en obra, centre esportiu,  gimnàs, vestuaris, banys, dutxes, jardins,  tot en funcionament en un temps rècord i ajustat absolutament la pressupost.

Ni un sol defecte de funcionament en el temps de garantia.

Obra nova :

 cases adosades a Molins de Rei

 

Encàrrec directe de la promotora de construcció de set cases en filera ( dues en testera), consistent en l' execucio en la modalitat de claus en má , i amb la particularitat de que cada casa estava adaptada a les necessitats del comprador.

Disseny inicial, projecte d' execució, fonamentació, estructura, tancaments, patis murs exteriors, solats, banys, lavabos , cuines, domótica, instal·lacions electriques, aigua, gas, depuració de la piscina exterior,  tot a càrrec de la própia empresa.

A més garanties de funcionament i atenció al cient durant tres anys de totes les intal·lacions .

Obra de 24 pisos a Sant Sadurní d' Anoia.

 

Construcció directa per al promotor de dos blocs connectats de dotze pisos cadascun, amb parking conjunt al soterrani.

Tota l' execució es nostra, estructura de formigó, tancaments, divisions interiors tradicionals, fusteria, instal.lacions .

Rodejat de gran jardí , on es va construir la piscina i una important obra de jardineria amb disseny excusiu.

Aquesta obra es recordada dins l' empresa per que va sortir una humitat a un pis de la darrera planta, i vam trigar VUIT ANYS  a descobrir el secret, que només pasava quan la pluja venia del Nord.